Svedent - dental clinic
БългарскиEnglishDeutsch
НАЧАЛО ЕКИП КЛИНИКА ЕСТЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ ИМПЛАНТИ УСЛУГИ КЛИНИЧНИ СЛУЧАИ КВАЛИФИКАЦИИ КОНТАКТИ  
ЕКИП
 

Д-р Деница Кафелова
Д-р Деница Кафелова е дипломиран магистър по дентална медицина към Факултета по дентална медицина на Медицински университет - гр.София. Владее немски, руски и английски език. Д-р Кафелова развива своите интереси в областта на пародонтологията, ендодонтията и естетичната стоматология. Член на Български зъболекарски съюз /БЗС/, Българското дружество по естетична стоматология /БДЕС/ и Българското общество по пародонтология и орална имплантология /БОПОИ/. Участвала е в много следдипломни квалификационни курсове в областта на пародонтологията и естетичната стоматология.

Д-р Светослав Величков
Д-р Светослав Величков е дипломиран магистър по дентална медицина към Факултет по дентална медицина на Медицински университет - гр София. Владее перфектно английски език. Д-р Величков има тясна профилираност в областта на протетичната дентална медицина и имплантологията. Завършил е множество следдипломни квалификационни курсове и семинари в областта на имплантологията, естетичната и протетичната стоматология. Д-р Величков е носител на наградата "Композиционни възстановявания" от първия национален конкурс "Усмивка на годината".

Д-р Божидар Кафелов
Д-р Кафелов е дипломиран магистър по дентална медицина към Факултет по дентална медицина на Медицински Университет - гр.София. Д-р Кафелов е член на Български зъболекарски съюз /БЗС/,на Българското Ендодонтско общество и на Българското дръжество по естетична стоматология /БДЕС/. Д-р Кафелов има завършени множество следдипломни квалификационни курсове и тясно се специализира в областта на ендодонтията. Д-р Кафелов практикува основно микроскопски подпомогната ендодонтия.

Д-р Мила Горбунова
Д-р Горбунова е дипломиран магистър по дентална медицина към Факултет по дентална медицина на Медицински Университет - гр.София. Владее руски и английски език. Д-р Горбунова е член на Български зъболекарски съюз. Развива своите интереси в областта на ендодонтията и естетичната стоматология.

Д-р Десислава Величкова
Д-р Величкова е дипломиран магистър по дентална медицина към Факултет по дентална медицина на Медицински Университет - гр.София. Владее перфектно английски език. Д-р Величкова е член на Български зъболекарски съюз /БЗС/. Развива своите интереси в областта на естетичната стоматология и ортодонтията.
© Svedent 2005 - 2009. Всички права запазени.
02/4446334
Дентална клиника СВЕДЕНТ